Coaching

Als je klaar bent om het leven te creëren dat jij verdient en een impact te maken op de wereld, is dit hoe we dit samen kunnen doen:

Life Coaching

Wil je meer voldoening uit het leven halen, beter balans en rust in je leven, of sneller je doelen behalen? Dan is life coaching zeker iets voor jou.

Life coaching is voor iedereen die meer uit het leven wil halen.

Life coaching zorgt voor diepe persoonlijke inzichten waardoor je andere keuzes maakt en betere resultaten boekt.

Lees meer

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching is bedoeld ter verbetering van jouw leiderschaps- of managementprestaties en/of vaardigheden.

Leiderschapscoaching is voor alle (project)leiders, bestuurders, managers die hun vaardigheden willen verbeteren en effectiever om willen gaan uitdagingen die je op lange termijn kunt vasthouden.

Als leiderschapscoach steun ik jou en ben ik een sparringpartner die zorgt dat jij op je best blijft presteren.

Lees meer

Life Purpose / Loopbaan / Outplacement

Wil je weten wat je écht wilt in het leven? Wat jouw life purpose is? Wil je een carrièreswitch maken? Kies dan voor het Life Purpose traject.

Het Life Purpose traject is voor iedereen die wil iets wil gaan doen waar hij/zij echt gelukkig van wordt en wat van betekenis is voor de wereld.

Je zult allerlei inzichten krijgen over wat jij belangrijk vindt, wat je wilt, waar je goed in bent, en hoe je dat vertaalt naar een nieuwe baan of misschien wel onderneming.

Lees meer

Expat Coaching

Expat coaching is voor expats of echtgenote(n)(s) die gevoelens van frustratie ervaren, het gevoel hebben dat ze niet erbij horen, die het gevoel hebben hun identiteit kwijt te zijn.

Voel je je ondergewaardeerd? Wil je weer het heft in eigen? Wil je jouw talenten weer benutten? Wil je weer gezien worden?

Dit traject zorgt ervoor dat je de regie over je leven weer terugkrijgt. Je krijgt handvatten die je de zekerheid geven dat je zelf een verschil kan maken in jouw leven.

Lees meer

Wat kunnen wij doen?

Neem contact op om erachter hoe wij samen vooruitgang zullen boeken.

Plan je gratis oriëntatiegesprek

Kosteloos oriëntatiegesprek

Vul je gegevens in om een kosteloos consult met Eelco in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij haten SPAM en beloven je dat wij je e-mailadres veilig zullen bewaren.

Claudia Groenendijk

"Zeer tevreden over de gesprekken. Heb echt mooi inzicht gekregen en ook mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. De richting in mijn koers is gezet en ik ben dankbaar voor dat extra zetje dat Eelco uit mij wist te halen. Zeker de moeite waard!"

- Claudia Groenendijk

Esmée

"Eelco heeft mij ontzettend geholpen bij het specificeren van mijn carrière. Ik heb meerdere coaches gehad en loopbaan-assessments gedaan, maar nu heb ik eindelijk een concreet resultaat en handvatten waar ik mee verder kan! Eelco neemt je een stap verder. Verder richting de baan die bij jou past als mens, bij wat je wilt en bij wat je kunt. Bedankt, Eelco!"

- Esmée M.

Marinda van Hunnik

"Ik heb Eelco ontmoet door het loopbaantraject van TalentFirst. Hij heeft mij goed geholpen en laten zien waar mijn kracht ligt! De handvaten die ik van hem heb meegekregen zal ik altijd wat aan hebben!"

- Marinda van Hunnik

Esther van der Leeden

"Via TalentFirst kreeg ik Eelco als loopbaancoach. Ik heb hem ervaren als rustige, ervaren coach met veel kennis van zaken. Door zijn coaching heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, welke competenties ik heb en welke ik nog moet ontwikkelen, de opleiding die ik wil gaan volgen en hoe ik daarna aan de slag kan gaan als leefstijl- en vitaliteitscoach."

- Esther van der Leeden - Leefstijlbuddy