Wil jij meer uit het leven halen?

Is Life Coaching iets voor jou?

 • Wil je de obstakels aanpakken die je tegenhouden om jouw levensdoel te leven?
 • Ben je uit koers geraakt en wil je jouw leven weer op de rails krijgen?
 • Voel of weet je gewoon dat je meer uit jezelf en het leven kan krijgen dan dat je nu doet?
 • Weet je niet goed hoe je bepaalde doelen kunt bereiken?
 • Wil je werken richting een betekenisvol, vervullend, bevredigend leven?

Als het antwoord op één van deze vragen “JA” is, dan is life coaching zeker iets voor jou.

Z

De voordelen van het programma

 • Je maakt betere keuzes.
 • Je hebt meer grip op je leven.
 • Je behaalt betere resultaten.
 • Je ervaart meer rust.
"Eelco is een hele fijne coach. Hij komt tot de kern, weet je snel in de goede richting te duwen. Hij is creatief. Uiteindelijk moet je zelf natuurlijk actie ondernemen en openstaan om "outside the box" te gaan denken. Maar hierdoor kom je in hele leuke situaties terecht, waar ik (voor mijzelf sprekend) anders nooit over nagedacht zou hebben en/of actie op zou hebben genomen. Voor mij heeft zijn coaching tot andere inzichten geleid. Daarnaast heeft hij mij erg geholpen met het maken van een duidelijk stappenplan, waar ik persoonlijk erg gebaat bij ben. Hij gaat structureel te werk en weet exact waar jij als persoon bij gebaat bent. Hij is een goede gesprekspartner en ook fijn om mee te sparren. Heel veel succes met het coachen van anderen en bedankt voor je hulp!"

- Thea de Jong

Voor wie is Life Coaching geschikt?

Life coaching is geschikt voor iedereen die het maximale uit zichzelf en het leven wil halen. Voorbeelden van uitdagingen zijn:

Balans tussen werk en privé

Je hebt een goede baan die veel aandacht vraagt. Thuis wordt er ook veel van je verwacht; van je partner en/of kinderen of vrienden en familie. Je hebt allerlei petten op. Hoe hou je alle ballen in de lucht zonder dat het je bakken met energie kost? Hoe houd je er plezier in? Hoe verdeel je je aandacht? Of hoe houd je de focus?

Leren ‘nee’ zeggen

Je helpt graag andere mensen. Je krijgt er energie van om vrienden of collega’s te steunen. Maar je ziet jezelf ja zeggen tegen bijna alle verzoeken die je krijgt. Het gaat je meer energie kosten dan dat het je oplevert. Je kan goed voor een ander opkomen maar je wilt meer voor jezelf opkomen. Je eigen behoeftes serieus nemen.

Omgaan met uitdagingen

In het leven zul je onvermijdelijk te maken krijgen met tegenslagen. Een echtscheiding, (gedwongen) emigratie, baanverlies, verlies van dierbaren, faillissement, rechtszaken… ik heb het allemaal meegemaakt en ben er sterker uitgekomen. Ik help je om deze moeilijke periodes te navigeren.

Persoonlijke effectiviteit

Je hebt een of meerdere doelen in het leven maar op de een of andere manier lukt het maar niet. Voorbeelden zijn: afvallen, een studie afronden, financiën op orde krijgen, etc. je hebt last van uitstelgedrag, je hebt geen strategie of je weet niet waar je moet beginnen.

Tijdens de coaching gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je doelen nu wel te halen.

Hoe werkt Life Coaching?

Een Life coaching traject is meestal tussen de 5 en 7 sessies van 1,5 uur. Je mag zelf de frequentie bepalen. Mijn ervaring leert echter dat je het snelst de beste resultaten boekt als je elke week of om de week afspreekt. Als je langer dan twee weken tussen de sessies houdt, dan bestaat de kans dat je momentum verliest; dingen verwateren. Bovendien kan er heel veel gebeuren wat het lastig kan maken om focus te houden.

De sessies kunnen online of in elkaars fysieke aanwezigheid (face-to-face) plaatsvinden. Online kan telefonisch, of via Skype, Zoom, Google Hangouts, Whatsapp call, etc., mits je internetverbinding snel genoeg is. Wil je fysiek afspreken, dan huur ik een coachruimte in Den Haag, of we maken een wandeling door het bos of de duinen. Bij uitzondering kan ik ook naar jou toekomen. Vraag naar de mogelijkheden.

Life coaching kent geen vaststaand stappenplan. Jij bepaalt elke sessie de agenda. Jij bepaalt waar we het over gaan hebben. Uiteraard krijg je van mij professionele begeleiding. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen zijn:

 • Inzicht in jouw sterke kanten en valkuilen
 • Inzicht in jouw belemmerende overtuigingen
 • Inzicht in jouw gedrag
 • Inzicht in waar jij energie van krijgt en wat jouw energie lekt
 • Inzicht in jouw korte- en langetermijndoelen
 • Prioriteren van jouw doelen
 • Actieplan opstellen

Wil je nog meer weten over coaching, klik dan hier.

Kom in actie en boek je kosteloze oriëntatiegesprek.

Kosteloos oriëntatiegesprek

Vul je gegevens in om een kosteloos consult met Eelco in te plannen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij haten SPAM en beloven je dat wij je e-mailadres veilig zullen bewaren.

Claudia Groenendijk

"Zeer tevreden over de gesprekken. Heb echt mooi inzicht gekregen en ook mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. De richting in mijn koers is gezet en ik ben dankbaar voor dat extra zetje dat Eelco uit mij wist te halen. Zeker de moeite waard!"

- Claudia Groenendijk

Esmée

"Eelco heeft mij ontzettend geholpen bij het specificeren van mijn carrière. Ik heb meerdere coaches gehad en loopbaan-assessments gedaan, maar nu heb ik eindelijk een concreet resultaat en handvatten waar ik mee verder kan! Eelco neemt je een stap verder. Verder richting de baan die bij jou past als mens, bij wat je wilt en bij wat je kunt. Bedankt, Eelco!"

- Esmée M.

Marinda van Hunnik

"Ik heb Eelco ontmoet door het loopbaantraject van TalentFirst. Hij heeft mij goed geholpen en laten zien waar mijn kracht ligt! De handvaten die ik van hem heb meegekregen zal ik altijd wat aan hebben!"

- Marinda van Hunnik

Esther van der Leeden

"Via TalentFirst kreeg ik Eelco als loopbaancoach. Ik heb hem ervaren als rustige, ervaren coach met veel kennis van zaken. Door zijn coaching heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, welke competenties ik heb en welke ik nog moet ontwikkelen, de opleiding die ik wil gaan volgen en hoe ik daarna aan de slag kan gaan als leefstijl- en vitaliteitscoach."

- Esther van der Leeden - Leefstijlbuddy