Life Purpose / Outplacement / Loopbaan

Ben jij klaar om te gaan doen wat jij leuk vindt? Wil je werk dat betekenisvol is? We kunnen dit op de volgende manieren samen doen:

Purpose Clarity Program (5 sessies)

Een persoonlijke één-op-één coachingprogramma, ontwikkeld door Carol McClelland, Ph.D., dat je een stap-voor-stap kader geeft om jouw passies en interesses om te zetten in een vrij duidelijk levensdoel en richting in slechts 5 sessies.

Dit is een programma voor mensen die weten wat hun passies en interesse zijn, maar er geen carrière of levensdoel van hebben weten te maken. In slechts vijf weken maak je een overkoepelende verklaring van je levensdoel die je op jezelf kunt onderzoeken of implementeren, of verdiep je inzichten met het Deep Life Purpose-programma, of ga je naar het Making-it-Real-pakket.

Lees meer

Deep Life Purpose Program (9 sessies)

Als je je leven geleefd hebt met de automatische piloot en het pad hebt bewandeld dat anderen voor je uitstippelden, ben je waarschijnlijk ver verwijderd van je authentieke zelf. Het vinden van je levensdoel heeft dan intensievere introspectie nodig.

Dit is een persoonlijk één-op-één coachingprogramma dat veel zelfreflectie en innerlijk werk vereist. Als je je inzet voor het veldwerk, kun je in 9 weken een heel duidelijk levensdoel krijgen dat echt bij je resoneert.

Meer weten?

Making-it-Real Pakket (5 sessies)

Soms weten we wat we willen bereiken in het leven, maar we zijn verlamd door angst, uitstelgedrag, overweldigd door alle actiestappen, of je weet gewoon niet waar te beginnen. Of misschien heb je alles geprobeerd om je doelen te bereiken, maar iets dat voor jou onzichtbaar is, houdt je tegen: aannames, oud gedrag, negatieve gewoonten, beperkende overtuigingen, enz.

In 5 sessies begeleid ik je door de meest voorkomende obstakels, zodat we kunnen ontdekken wat je tegenhoudt.

Meer weten?

Wat kunnen wij doen?

Neem contact op om erachter hoe wij samen vooruitgang zullen boeken.

Plan je kosteloze oriëntatiegesprek

Laten we de eerste stap zetten

Vul je gegevens in om kosteloos een consult met Eelco in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij haten SPAM en beloven je dat wij je e-mailadres veilig zullen bewaren.

Claudia Groenendijk

"Zeer tevreden over de gesprekken. Heb echt mooi inzicht gekregen en ook mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. De richting in mijn koers is gezet en ik ben dankbaar voor dat extra zetje dat Eelco uit mij wist te halen. Zeker de moeite waard!"

- Claudia Groenendijk

Esmée

"Eelco heeft mij ontzettend geholpen bij het specificeren van mijn carrière. Ik heb meerdere coaches gehad en loopbaan-assessments gedaan, maar nu heb ik eindelijk een concreet resultaat en handvatten waar ik mee verder kan! Eelco neemt je een stap verder. Verder richting de baan die bij jou past als mens, bij wat je wilt en bij wat je kunt. Bedankt, Eelco!"

- Esmée M.

Marinda van Hunnik

"Ik heb Eelco ontmoet door het loopbaantraject van TalentFirst. Hij heeft mij goed geholpen en laten zien waar mijn kracht ligt! De handvaten die ik van hem heb meegekregen zal ik altijd wat aan hebben!"

- Marinda van Hunnik

Esther van der Leeden

"Via TalentFirst kreeg ik Eelco als loopbaancoach. Ik heb hem ervaren als rustige, ervaren coach met veel kennis van zaken. Door zijn coaching heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, welke competenties ik heb en welke ik nog moet ontwikkelen, de opleiding die ik wil gaan volgen en hoe ik daarna aan de slag kan gaan als leefstijl- en vitaliteitscoach."

- Esther van der Leeden - Leefstijlbuddy