Life Purpose / Outplacement / Loopbaan

Ben jij klaar om te gaan doen wat jij leuk vindt? Wil je werk dat betekenisvol is? We kunnen dit op de volgende manieren samen doen:

Purpose Clarity Program (5 sessies)

Een persoonlijke één-op-één coachingprogramma, ontwikkeld door Carol McClelland, Ph.D., dat je een stap-voor-stap kader geeft om jouw passies en interesses om te zetten in een vrij duidelijk levensdoel en richting in slechts 5 sessies.

Dit is een programma voor mensen die weten wat hun passies en interesse zijn, maar er geen carrière of levensdoel van hebben weten te maken. In slechts vijf weken maak je een overkoepelende verklaring van je levensdoel die je op jezelf kunt onderzoeken of implementeren, of verdiep je inzichten met het Deep Life Purpose-programma, of ga je naar het Making-it-Real-pakket.

Lees meer

Deep Life Purpose Program (9 sessies)

Als je je leven geleefd hebt met de automatische piloot en het pad hebt bewandeld dat anderen voor je uitstippelden, ben je waarschijnlijk ver verwijderd van je authentieke zelf. Het vinden van je levensdoel heeft dan intensievere introspectie nodig.

Dit is een persoonlijk één-op-één coachingprogramma dat veel zelfreflectie en innerlijk werk vereist. Als je je inzet voor het veldwerk, kun je in 9 weken een heel duidelijk levensdoel krijgen dat echt bij je resoneert.

Meer weten?

Making-it-Real Pakket (5 sessies)

Soms weten we wat we willen bereiken in het leven, maar we zijn verlamd door angst, uitstelgedrag, overweldigd door alle actiestappen, of je weet gewoon niet waar te beginnen. Of misschien heb je alles geprobeerd om je doelen te bereiken, maar iets dat voor jou onzichtbaar is, houdt je tegen: aannames, oud gedrag, negatieve gewoonten, beperkende overtuigingen, enz.

In 5 sessies begeleid ik je door de meest voorkomende obstakels, zodat we kunnen ontdekken wat je tegenhoudt.

Meer weten?

Wat kunnen wij doen?

Neem contact op om erachter hoe wij samen vooruitgang zullen boeken.

Plan je kosteloze oriëntatiegesprek

Laten we de eerste stap zetten

Vul je gegevens in om kosteloos een consult met Eelco in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij haten SPAM en beloven je dat wij je e-mailadres veilig zullen bewaren.