Evenementen

Donderdag 26 maart 2020 • Amsterdam

Masterclass Personal Branding: Het Merk IK

De Masterclass Personal Branding ‘Het Merk IK’ volgt het gelijknamige boek van Huub van Zwieten, oprichter van TalentFirst, waarvan inmiddels de 22e druk in de winkel ligt (30.000 stuks verkocht). Dit is de basis om te komen tot je eigen merktemplate als professional en als mens.

Met de Masterclass Personal Branding ‘Het Merk IK’ helpt TalentFirst jou om jezelf krachtig en onderscheidend neer te zetten. Dit is vandaag de dag extreem belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld solliciteert bij een organisatie: hoe onderscheid je jezelf dan van een andere kandidaat die nagenoeg dezelfde opleiding en ervaring heeft? Hoe val je op? Hoe zorg je ervoor dat mensen weten waar ze jou voor moeten vinden en dat ze dat ook onthouden?

Datum & Tijd

Donderdag 26 maart 2020

Locatie

Abundance
van Oldenbarneveldstraat 48 C
1052 KC Amsterdam

Vrijdag 17 april 2020 • Den Haag

Workshop ‘Je moet niet alles geloven wat je denkt’

Vaak zijn het niet gebeurtenissen zelf die ons van streek maken, maar de manier waarop we erover nadenken en hoe we daarmee omgaan. Dit betekent dat de oplossing voor een probleem vaak in jouw eigen handen ligt. Door ineffectieve gedachten en gevoelens om te buigen naar helpende gedachten en gevoelens, voel je jezelf zelfverzekerder en zul je persoonlijke doelstellingen beter kunnen bereiken.

Wil jij in staat zijn om emotioneel beter te reageren en op een gezonde manier jouw doelen nastreven? In deze workshop maken wij jou bewust van jouw eigen gedachten en hoe deze invloed hebben op jouw emoties en gedrag. Je leert een uitdagende methode, die praktisch is en in het ‘hier en nu’. Je leert hoe je gedachten kunt ombuigen, wat bijdraagt aan jouw geluk. Je moet immers niet (altijd) geloven wat je denkt!

Datum: Vrijdag 17 april 2019
Tijd: Inloop om 18:30 uur, start om 19:00 uur. Einde 21:30 uur
Locatie: Anemoonstraat 25 in Den Haag (naast de ingang van supermarkt Jumbo aan de Goudsbloemlaan)
Investering: € 49,- per persoon. Incl. persoonlijk cadeau t.w.v. € 150,-

Maximaal 12 deelnemers

Deze workshop wordt georganiseerd door Lisette Overduin van “Groei Samen Coaching” en Eelco Baak van “Eelco Baak Life Coaching”.

Datum & Tijd

Vrijdag 17 april 2020
18:30 – 21:30

Locatie

Anemoonstraat 25
2565 DD Den Haag